Onze raadsleden

Eva van Esch (fractievoorzitter)

 
Foto: Maarten Nauw                                                                        Foto: Desiree Meulemans

Voor de pers: foto's van Eva zijn op te vragen via partijvoordedieren@raad.utrecht.nl. Graag plaatsen met vermelding van de fotograaf.

Eva van Esch (1986) werkt als communicatiemedewerker en social media manager op het partijbureau van de Partij voor de Dieren. Ze studeerde HBO Journalistiek en volgde een master Milieu-Maatschappijwetenschappen aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Voor haar studie liep ze stage bij Natuur en Milieu en ze voerde haar masterscriptie uit bij Milieu Centraal. Eva vindt Utrecht bij uitstek een stad waar de Partij voor de Dieren een mooie rol kan vervullen als aanjager van andere politieke partijen omdat het al een groen karakter heeft, maar er nog behoorlijk veel werk te verzetten is om Utrecht écht dier-, natuur- en milieuvriendelijk te maken.

Maarten van Heuven

Foto: Maarten Nauw

Voor de pers: foto's van Maarten zijn op te vragen via partijvoordedieren@raad.utrecht.nl. Graag plaatsen met vermelding van de fotograaf.

Maarten van Heuven (1977) studeerde Cultuurwetenschappen en is behalve raadslid ook redacteur voor het VPRO-muziekprogramma Vrije Geluiden. Hij is raadslid geworden voor de Utrechtse Partij voor de Dieren omdat hij niet langer kan aanzien hoe slecht we omgaan met het milieu. "Heel graag zet ik mij in om de mooie stad Utrecht duurzamer, groener, diervriendelijker en gezonder te maken". Maarten was voor zijn raadslidmaatschap fractiemedewerker voor de Utrechtse PvdD-fractie.